[*]
Samolot prezydenta rozbił się
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
ogromy szok, Nasi Rodacy zginęli...Wyrazy współczucia dla ich Rodzin i Bliskich. Nie wiem co się wydarzyło dokładnie w tym samolocie albo co było bezpośrednią przyczyną katastrofy, ale po co usilnie piloci próbowali wylądować właśnie na tym lotnisku? Ile potrzeba prób podejścia do lądowania, żeby odpuścić lądowanie na danym lotnisku i lecieć na inne najbliższe?
Komentarz
-
-
Osoby załogi (nie pojawiają się na oficjalnych listach):
dowódca załogi kpt. Arkadiusz Protasiuk
drugi pilot mjr Robert Grzywna
nawigator por. Artur Ziętek
technik chor. Andrzej Michalak
stewardesy: Barbara Maciejczyk, Natalia Januszko i Justyna Moniuszko.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
proszę tylko żebyście trzymali poziom, bo zamknę i rozdam co trzeba i komu trzebaTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
[i] tragedia
dla mnie szok i rzecz niewyobrazalna aby tyle waznych dla naszego kraju osob zginelo. Szkoda tych wszystkich ludzi. I znowu polska krew w Katyniu sie przelala. Prawie rowno tez 5 lat temu JP II odszedl.
Inna sprawa, ze ta katastrofa,informacje omordzie w Katyniu na caly swiat rozniesie.
Ja mam tylko nadzieje ze ta tragedia dla naszej polityki i spraw Polski bedzie otrzezwieniem i poczatkiem do tego aby sie zjednoczyc ponad smiesznymi podzialami politycznymi. Mam nadzieje ze to sie stanie. Ze ta tragedia chociaz to na pozytywnie zmieni. Ze nie zgineli na darmo...
Jeszcze raz ZAL...Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Techno200Ja mam tylko nadzieje ze ta tragedia dla naszej polityki i spraw Polski bedzie otrzezwieniem i poczatkiem do tego aby sie zjednoczyc ponad smiesznymi podzialami politycznymi. Mam nadzieje ze to sie stanie. Ze ta tragedia chociaz to na pozytywnie zmieni. Ze nie zgineli na darmo...
Komentarz
-
-
filipT, Nie wiem co zostało w Wafce, ale w Krakowie kibice Cracovii i Wisły przed i po derbach spotykają się na błoniach, wymieniają uprzejmości i komentują przebieg meczuPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerŻałoba żałobą, tragedia tragedią, a poza tym.... niesmak. Dwie min. temu na TV puścili listę WSZYSTKICH którzy zginęli, cała litania prominentów i... ni słowa o załodze :evil:
Zamieszczone przez piotrek_osZgineło duzo ludzi i tu jest tragedia - czy ktos na pokladzie tylko "sprzatał" czy dowodził arimia......zginał tak samo! {*}
Niech każdy przeżywa, jak chce. Ja swoją świeczkę już zapaliłem- i w naturze i w necie. Niektóre komentarze są wg mnie niezupełnie na miejscu.
Wiem, że moja wypowiedź nie wszystkim będzie do smaku, ale to moja sprawa.
Do Moderatorów- proponuję wątek zamknąć, bo zaczyna przypominać bicie piany.
ZGINĘLI LUDZIE i CZEŚĆ ICH PAMIĘCI ! - NIEZALEŻNIE OD TEGO KIM BYLI ZA ŻYCIA....Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
a może któryś z moderatorów pomyśli o zmianie kolorów forum na bardziej stonowane...
pierwsze wiadomości dotarły do mnie w pracy,,,w hałasie ,,nie wiedziałem do końca co się stało....
tacy ludzie , tylu , nie lubiłem niektórych, przyznaję...
a;e teraz najbadziej wkurwiają mnie ci wszyscy dziennikarze...olejniki, rymanowskie itd którzy pytają czy teraz to się pogodzą czy nie...czy kampania będzie kulturalna czy agresywna..., czy się społeczeństwo pogodzi....
kurwa jeszcze nie znaleźli ciał wszystkich..
szkoda gadać.., pisać...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwa;e teraz najbadziej wkurwiają mnie ci wszyscy dziennikarze.... pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Yarek, do mnie pijesz kolego ? to chyba się nie znamy...
zazwyczaj mi wisi wszytko , ale przy takich momentach i takich postawach/rozmowach/dywagacjach coś się we mnie rusza i muszę się wypowiedzieć ..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
powiem wam ze ja jeszcze nie mogę uwierzyć w to co sie stało ;(
[*]-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwYarek, do mnie pijesz kolego ? to chyba się nie znamy...
zazwyczaj mi wisi wszytko , ale przy takich momentach i takich postawach/rozmowach/dywagacjach coś się we mnie rusza i muszę się wypowiedzieć ... pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Żal poczciwych ludziSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz